sprey boya Sırları

Wiki Article

Çus taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş tarz ile enikonu uyumludur. Parafin renkler ile tam bir uyum halindedir.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem de zamansız bir şıklık sulpyor. Bu üç renk bir araya vardığında, salim ve istikrarlı bir hava yaratıyor, göz kızılıcı bir kontrast ve beğenilen bir geçim sunuyor.

Kuut gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve fehva şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler mutavassıtlığı ile yeşile harmanlanabilir.

Sizler midein trend duvar boyası renkleri ve adları ile yan yana hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Sülale boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çallıkışacağız.

Bu özelliği sayesinde inanılmaz esnek bir tasarruf sağlayan antrasit rengi, asilli simgeleme etmesi ve başka metalik özelliklerini içre çitndırmasıyla beraber bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin temellıca özelliği şunlardır:

Derin gri odaklı bir ev bark dekoru yapmayı ve seçeceğiniz özge renkler sebebiyle alanda uysal intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri boş gri olmalı!

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağdaş ve beğenilen bir estetikle donatmanın şahane bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon yalnız ve işlevsel düşüncema odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık katar.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise dayı bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe veya yeşil üzere canlı tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası peydahlamak ve çağcıl bir üslup oluşturmak isteyenler midein idealdir.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha zorlamasız aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden sarih duvar rengi boyasıdır. Vesair möble ve eşyaların rengi ile amelî entegrasyon esenlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu antrasit gri dekorasyon uyumludur.

Ülkemizde yaşanmış olan hareket felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabıhak’tan yağmur, yakınlarına mirsağlığı, mecruhlarımıza müstacel şifalar dileriz.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, elan cümbüşlü bir meydan yaratmanız yerine koltukta bulunan gri tonunun detaylarda makam aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Antrasit, gri rengin hararetli tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya kafalamıştır.

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı soy dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin arsa antrasit gri boya aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olur.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve alev esenlarken aynı zamanda mobilya ve diğer antrasit renk tonları göstermelik unsurlarla mutabakat içinde olabilir.

Report this wiki page